With a focus on creating a better connection to the rear yard, this renovation made outdoor living much easier.

The client was looking for an extended downstairs living area, by moving the kitchen into this space to give a continuation from the living area to the alfresco and back yard. The existing deck was then turned into a kids playroom, allowing for extra space for the whole family.

Book Now

Book a design call with our team.

Let our team help you craft your dream living space for your family.

Classic Queensland Renovation

With a focus on creating a better connection to the rear yard, this renovation made outdoor living much easier. 

DOWNLOAD OUR PORTFOLIO EBOOK

LET’S DESIGN YOUR DREAM

    Disclaimer: All information is kept secure and will not be shared or sold to any third party.

    OUR RECENT DESIGN PROJECTS